Group: =PCP= Recruits
From: Holland
Member No.: 1,677
<@[PCP]AD> 05Pro|~xiR9[a]9ax~xD: you goin clan pro ? <@[PCP]AD> 05Pro|~xiR9[a]9ax~xD: plz <@[PCP]AD> 05On_: No... <@[PCP]AD> 05Pro|~xiR9[a]9ax~xD: plz plz <@[PCP]AD> 05Pro|~xiR9[a]9ax~xD: why no goin why ? <@[PCP]AD> 05On_: cuz u arab <@[PCP]AD> 05Pro|~xiR9[a]9ax~xD: me no arab <@[PCP]AD> 05Pro|~xiR9[a]9ax~xD: me america
Group: =PCP= DreamTeam
From: The garage!
Member No.: 74
21:39 altair - to kiedys w weekend mozna sie zgadac i pograc wieczorem 21:39 altair - czy tam kiedy wam pasuje 21:40 d0KTOR_ - w niedziele 21:40 d0KTOR_ - na kacu 21:41 d0KTOR_ - po rosole 21:41 d0KTOR_ - przed familiada
<broosky> zamawiac tel na allegro za pobranie czy normalnie? <broosky> 6zl ruznicy pieniadz <bax> ja bym wziol przy odbiorze po co za ziemniaka placic przelewem <bax> tak chociaz bedziesz widzial ze drogi ziemniak
Group: =PCP= San Andreas
Member No.: 1,599
<adrsok> jesli ja slabo lapie po polsku to ty jestes kurwa analfabetÄ ... <adrsok> co zna dwie samogĹoski <adrsok> haha <turbo> tak sobie tlumacz <turbo> jedynie co dobrze lapiesz to kupe na klate <turbo> w tym jestes miszczem
<adrsok> a ten ciÄ gle o tych krowach <turbo> bo nie dbasz <turbo> i szkoda mi zwierzatek <adrsok> tak kurwa na kebaba bys przerobil od razu <adrsok> nie klam artur <adrsok> ty zwierzÄ t nie kochasz, ty kochasz ich wnÄtrznosci <turbo> ja nie wiem co im zrobiles ze kakao leci