EFU# A/D World Cup |
|
|
|
Aug 1 2014, 03:10 PM
|

Advanced Member

Group: Members
From: Sri Lanka
Member No.: 1,979

|
fast fast guys!!!
9 countries registered: Argentina , Turkey , Egypt , Lithuania , Russia , Saudi Arabia , Sri Lanka , Yemen , Kazakhastan
|
|
|
|
|
Aug 2 2014, 05:50 PM
|

Advanced Member

Group: =PCP= San Andreas
From: Poland
Member No.: 1,910

|
QUOTE (Narmo @ Aug 2 2014, 12:07 PM)  Naliczyliśmy aż, 15 graczy, chociaż uważam, że uzbieralibyśmy nawet i więcej graczy od nas. Codziennie o 20 będą treningi. Jeśli chodzi o mumble czy o ts to jeszcze napiszę. Możliwe, że dziś o 20 jak będę w domu. Granie w postawowym składzie kadrze(chociaż ja sam bym chciał, aby każdy mógł zagrać) będzie oparte o aktywność gracy na treningach oraz meczach. Liderem nasze kadry jest Marley i Divx. Jeśli ktoś z PCP miałby jakieś pytania co i jak to napiszcie do mnie na skype. Jest jeszcze jedna sprawa, czy możemy utworzyć specjalny temat na tym forum dostępny tylko dla nas? Pytanie do administratora strony, ponieważ musimy gdzieś coś pisać.
Nasz skład: POL#Peru POL#Destroyed POL#Narmo POL#Marley POL#Bumer POL#Jonaszek POL#Lukasek POL#Modliszka POL#Ern POL#adrsok POL#fari POL#DivX POL#pucek POL#altair POL#mate Regularne treningi o konkretnej godzinie? Aktywność na treningach? Co to jest podstawówka? Będą plusiki wpisywane do zeszyciku? Nie bawcie się w dzieci, według mnie jakies "treningi", obmyślanie "taktyk" na każdą baze itd. nie mają sensu. Ćwiczcie po 6 godzin dziennie a i tak ogra was ktoś, kto gra w mta raz na rok. Jako, że uczestniczyłem już kilka razy w tych "miszczostwach świata" chcę wam tylko dać serdeczną radę, przygotowywanie się do tego jak do zdobycia mount everestu nie ma sensu, bo w grze i tak każdy będzie grać jak będzie chciał a przeciwnik nie pozwoli na granie według wyoczonych schematów i regułek. Wtedy na nic pro taktyki, ustalenia czy ćwiczenie glicza w strzelaniu do słupów....Takie coś zawsze wychodziło nam na złe albo nic nie wnosiło. To nie jest żaden ból dupy, chcę wam tylko zaoszczędzić czasu i nerwów. Każdy w składzie już troche gra i nie potrzebuje treningu. Zagrajcie se kilka razy spara i to wszystko, czego potrzebujecie.
|
|
|
|
|
Aug 3 2014, 01:04 PM
|

Advanced Member

Group: =PCP= San Andreas
Member No.: 1,771

|
we have: [GER]sha [GER]Sonic [GER]fresh the rest is dead
--------------------
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|