Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 5 6 7  
Reply to this topicStart new topic
> CHEATERS / RULE BREAKERS REPORT
Sonic
post Mar 9 2014, 06:14 PM
Post #121

Advanced Member

Group: =PCP= DreamTeam
From: Germany
Member No.: 1,740

Marley you can thank me that you were not kicked out earlier. You insulted almost every member in pcp. Me too several times but i forgave you so often and you didnt change your behave. Also i busted you cheating sometimes. Normally my "leadership" should be removed but i didnt tolerate it, i just gave you too many chances to change yourself. But you dont learn and you dont want to play fair and skilled. You kept cheating. Even if you left pcp now, i wanted to kick you out of pcp after the latest desaster with sha. I thought i can change you but (i dont want to insult you) idiots keep being idiots.
Bye
Go to the top of the page

+Quote Post
el.barto
post Mar 10 2014, 01:00 AM
Post #122

Advanced Member

Group: =PCP= San Andreas
From: Austria
Member No.: 1,942

I said stop cheating i saw him always with this bind, i warned him he ignored me always, he did not care it
we dont need members they use cheat for win... this is childish
Its time for goodbye from my oppinion.

+Quote Post
Destroyed
post Mar 10 2014, 08:00 PM
Post #123

Advanced Member

Group: =PCP= San Andreas
Member No.: 1,791

QUOTE (Marley @ Mar 9 2014, 09:33 AM) *
To jest dopiero dobre.
Straciliście Naginixa z mojego powodu? Co Ty za przeproszeniem w ogóle pierdolisz? Znasz sytuację w ogóle? Nie - to się kurwa nie wypowiadaj. Naginix odszedł po tym jak Destroyed wygonił go pisząc "gtfo from server" gdy graliśmy klanówke z Virtexem. To jest chore co Ty piszesz w tym momencie.

Zwróćcie uwagę na zachowanie HB. W czasie klanówki z HarDem wyzywał mnie od cziterów, bo mam wysokie DMG. Jebany hipokryta. Tylko Marley jest zły i o.

Boli was dupa, że gram dla statów? Weźcie ogarnijcie inne sprawy, którymi się spinajcie, a jak nie to powiem krótko wypierdalać (IMG:http://mtz.fc.pl/pcp/forum/style_emoticons/default/smile.gif)

Naginix nie odszedl po tym jak go wygonilem piszac 'gtfo from server' bo taka sytuacja nigdy nie miala miejsca, on poprostu odszedl z wielu innych powodow, wiem to, bo z nim pisalem. Jesli chodzi o tamta sytuacje to ustawilismy cw 4x4, chcielismy zagrac pewnym najlepszym skladem, ktorym gralismy najczesciej i ktorym sie umowilismy na gre, na serwer wszedl naginix, powiedzialem mu, ze gramy cw 4x4 reszta niech wyjdzie, bo umowilismy sie 4 na 4 a nie 5 na 5........

Odnosnie HB, Ty nie potrafisz wyczuc dystansu miedzy ironia, sarkazmem, zartem i suggestia. Ty bierzesz ta gre jakby od niej zalezalo Twoje zycie, poprostu wrzuc na luz, mi krzywdy wielkiej nie zrobiles, wiec nie wypowiadam sie, ale jak sam widzisz cos musi byc na rzeczy skoro tylu ludzi jest przeciwnych Tobie, a to ze kombinowales z mta wiemy to oboje (IMG:http://mtz.fc.pl/pcp/forum/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Marley
post Mar 10 2014, 08:30 PM
Post #124

Advanced Member

Group: Members
From: Poland
Member No.: 1,914

QUOTE (Destroyed @ Mar 10 2014, 08:00 PM) *
Naginix nie odszedl po tym jak go wygonilem piszac 'gtfo from server' bo taka sytuacja nigdy nie miala miejsca, on poprostu odszedl z wielu innych powodow, wiem to, bo z nim pisalem. Jesli chodzi o tamta sytuacje to ustawilismy cw 4x4, chcielismy zagrac pewnym najlepszym skladem, ktorym gralismy najczesciej i ktorym sie umowilismy na gre, na serwer wszedl naginix, powiedzialem mu, ze gramy cw 4x4 reszta niech wyjdzie, bo umowilismy sie 4 na 4 a nie 5 na 5........

Odnosnie HB, Ty nie potrafisz wyczuc dystansu miedzy ironia, sarkazmem, zartem i suggestia. Ty bierzesz ta gre jakby od niej zalezalo Twoje zycie, poprostu wrzuc na luz, mi krzywdy wielkiej nie zrobiles, wiec nie wypowiadam sie, ale jak sam widzisz cos musi byc na rzeczy skoro tylu ludzi jest przeciwnych Tobie, a to ze kombinowales z mta wiemy to oboje (IMG:http://mtz.fc.pl/pcp/forum/style_emoticons/default/smile.gif)

No z taką osobą mogę rozmawiać. Nie opowiada bredni, same fakty i robi to w kulturalny sposób.

Co do tej klanówki i wygonienia Naginixa z serwera to myślałem, że tylko przez to odszedł. Ze poczuł się "wygoniony" z serwera.

Może nie potrafię wyczuć ironi, sarkazmu czy jakiś żartów. Przyznam, że z moim zachowaniem na mini gejmsach czy coś nie jest ok ale chuj z tym. Możecie mnie nienawidzić, joł.

Dzięki za wspólną grę.

+Quote Post
Stepan
post Aug 30 2014, 09:24 AM
Post #125

Member
**

Member No.: 1,956

This idiot is using my nickname! I use this nickname for 2 years from the start of my playing on the server.

Do something with it!

(IMG:http://pixs.ru/showimage/usemynickn_3375290_13629880.png)

+Quote Post
Stepan
post Aug 30 2014, 09:26 AM
Post #126

Member
**

Member No.: 1,956

Sorry for image.

http://pixs.ru/showimage/usemynickn_3375290_13629880.png

+Quote Post

7 Pages V  « < 5 6 7
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: